Hinnasto

Tältä sivulta löydät listauksen tuotteistamme, tuotteiden saatavuus vaihtelee. Tiedon saatavilla olevista tuotteista saat parhaiten ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Naudat ovat meillä yksilöitä syntymästään aina viimeiselle matkalle saakka. Yksilöllisyys jatkuu myös lihoissa, liha erät saapuvat meille merkittyinä, mistä eläimestä mitkäkin lihat ovat peräisin. Tuoreliha pakkauksissamme lukee aina kyseisen naudan nimi. Jalosteissa ja suurissa jauhatuserissä nimi ei ole tuotteessa näkyvissä, koska nämä tuotteet sisältävät osia useammasta naudasta. Halutessasi saat kuitenkin näistäkin tiedon, minkä nautojen osia tuotteeseen on käytetty.

Lihaeriä saapuu vuodessa kymmenkunta, uusien erien tiedot löytyvät Myyntierät-kohdasta. Tilaamalla ennen erän liikkeelle lähtöä (ns. ennakkotilausaikana), voit vaikuttaa alusta saakka osien paloitteluun. Teurastamo raakapaloittelee naudat ohjeidemme mukaan. Raakapaloitellut osat saapuvat meille samalla viikolla kuin eläimet ovat teurastettu.

Tilalla leikkaamme ja jauhamme lihoja asiakkaiden toiveiden mukaan, lisäksi voimme pakata lihat juuri sinulle sopivaan pakkauskokoon. Raakapaloitellut osat saamme leikattua ja jauhettua pienemmiksi, mutta suuremmiksi paloiksi lihoja ei enää saa. Lihat leikataan meillä käsityönä, joten kahta aivan samallaista palaa tuskin löytyy. Tuotteiden painoissa pyrimme mahdollisimman lähelle asiakkaan haluamaa kokoa, mutta aivan grammalleen leikkuu ei aina mene.

Lihatuotteidemme saatavuus vaihtelee mm. erien saapumisen, kysynnän ja vuoden aikojen mukaan. Vasikanlihaa on pääsääntöisesti saatavilla vain alku vuoden eristä, tammi-huhtikuussa saapuneet lihaerät. Vasikan lihana voidaan myydä naudanlihaa, joka on teurastus hetkellä 8-12 kk vanha. Huhtikuussa ja siitä eteenpäin saapuneissa erissä liha on peräisin nuorista pihvinaudoista. Nuoret pihvinaudat ovat noin 12-20 kk ikäisiä, ikä kasvaa vuoden edetessä. Vuoden viimeisissä erissä, loka-marraskuussa, on saatavilla pihvilehmästä peräisin olevaa lihaa. Pihvilehmät ovat tehneet uransa tilalla emolehminä ja ne saattavat useinkin olla yli kymmenen vuotta vanhoja.

Eläimen ikä vaikuttaa mm. lihan koostumukseen sekä yksittäisten osien kokoon. Karkeasti voidaan sanoa, että vasikassa osat ovat pienempiä ja vähärasvaisempia kuin vanhemmissa eläimissä. Pihvilehmien kohdalla eläimen korkea ikä aiheuttaa automaattisesti mm. munuaisten hylkäämisen.

Erikseen sovittaessa, myös naudan taljojen tilaus on mahdollista.

Tuoteominaisuudet

Joillakin tuotteilla on seuraavia erityisominaisuuksia esimerkiksi saatavuusajankohtaan liittyen. Ominaisuudet on listattu alla ja vastaavat värikoodit löytyvät hinnastosta.

Loppuunmyyty

LOPPU

Tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty. Lisätietoja yksittäisen tuotteen saatavuudesta saattaa löytyä kyseisen tuotteen tiedoista.

Raakakypsytettävä

RK

Kyseiset tuotteet voidaan tehdä vasta raakakypsytyksen päätteeksi eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Jos tilaat näitä tuotteita, huomioi myöhäisempi saatavuusajankohta.

Tulossa

TULOSSA

Tuotteella on poikkeuksellinen saatavuus. Oletuksena kaikkia tuotteilta tulee aina kaikissa lihaerissä, mutta aina näin ei ole. Tämä merkki ilmaisee, että tuotetta on tulossa, mutta ei välttämättä vielä seuraavassa erässä. Merkki voi sisältää lisämääreitä tulevasta saatavuudesta.

Vain tilauksesta

TILAUS

Tuotetta tehdään vain, jos sitä tilataan.

Vain tuoreena

TUORE

Tuore on saatavilla vain tuore-erän saapuessa, koska kaikkia tuotteita ei ole mahdollista jäädyttää. Siksi tuotteita voi tilata toimitettavaksi tai noudettavaksi ainoastaan erän saapumisviikonlopulle.

Saat lisätietoa tuotteista painamalla yksittäisen tuotteen nimeä tai -nappulaa. Voit myös avata tai sulkea kaikkien tuotteiden tiedot kerralla oheisilla nappuloilla.

Beskrivningarna på svenska

Svenska produktbeskrivningar finns tillgängliga. Använd följande knappar nedan för att växla mellan synligheten eller de enskilda knapparna i produktbeskrivningarna.

Paistit

10 kpl

Paahtopaisti

25.00 €/kg

Sisäpaisti

23.00 €/kg

Kulmapaisti

20.00 €/kg

Ulkopaisti

18.00 €/kg

Vasikan paahtopaisti LOPPU

27.00 €/kg

Vasikan sisäpaisti LOPPU

25.00 €/kg

Vasikan kulmapaisti LOPPU

22.00 €/kg

Vasikan ulkopaisti LOPPU

20.00 €/kg

Grillipaistit

4 kpl

Picanha

25.00 €/kg

Maminha

25.00 €/kg

Vasikan picanha LOPPU

27.00 €/kg

Vasikan maminha LOPPU

27.00 €/kg

Rouheet

2 kpl

Rouhittua naudanlihaa - tuotteet ovat elintarvikelaatuisia, soveltuvat hyvin ruuanlaittoon, mutta asiakaspalautteen perusteella monet käyttävät rouheita myös lemmikkien ruokiin.

Nautarouhe

6.00 €/kg

Lehmärouhe LOPPU TILAUS

alk. 10.00 €/kg

Kokoliha

8 kpl

Entrecote

30.00 €/kg

Ulkofile

30.00 €/kg

Luuton rinta "Brisket"

17.00 €/kg

Vasikan sisäfilee LOPPU

42.00 €/kg

Sisäfile LOPPU

40.00 €/kg

Vasikan entrecote LOPPU

32.00 €/kg

Vasikan ulkofilee LOPPU

32.00 €/kg

Vasikan brisket (luuton rinta) LOPPU

17.00 €/kg

Pihvit

12 kpl

Tämän ryhmän tuotteet leikataan paisteista ja fileistä raakakypsytyksen jälkeen eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Huomaa, että on esimerkiksi mahdollista, että kaikki fileet myydään kokonaisina eikä valmiiksi leikattuja pihvejä tule ollenkaan saataville.

Entrecotepihvit

32.00 €/kg

Ulkofilepihvit

32.00 €/kg

Lehtipihvit

25.00 €/kg

Kuve, Jätkänpihvi, Flanck steak

25.00 €/kg

Pyöröpihvit

25.00 €/kg

Vasikan entrecotepihvit LOPPU

34.00 €/kg

Vasikan ulkofileepihvit LOPPU

34.00 €/kg

Vasikan lehtipihvit LOPPU

27.00 €/kg

Pihvivasikan kuve, Jätkänpihvi, Flanck steak LOPPU

27.00 €/kg

Luuta sisältävät tuotteet

10 kpl

Pihvinaudan luullinen keittoliha

13.00 €/kg

Naudan luut

3.00 €/kg

Liemiluut

3.00 €/kg

Pihvinaudan ribs LOPPU

17.00 €/kg

Pihvinaudan potkakiekot (osso bocco) LOPPU

17.00 €/kg

Vasikan ribs LOPPU

17.00 €/kg

Vasikan potkakiekot (osso bocco) LOPPU

17.00 €/kg

Vasikan luullinen keittoliha LOPPU

15.00 €/kg

Vasikan häntä LOPPU

12.00 €/kg

Jauhetut tuotteet

8 kpl

Jauhetuista tuotteista osa tulee meille valmiiksi jauhettuna teurastamolta ja osan jauhamme itse. Jauhetut tuotteemme sisältävät ainoastaan nautaa, niihin ei ole lisätty muita osia.

Jauhemaksa tulee meille valmiiksi jauhettuna, mutta pakkaamme sen itse asiakkaan toiveiden mukaan. Peruspakkauskoko jauhemaksalla on 500 g.

Naudan jauhelihasta osa tulee meille valmiiksi jauhettuna ja osan jauhamme itse. Jauhelihan normaalit pakkauskoot tuoreena ovat 5 kg, 2,5 kg ja 500 g. Jauheliha jäädytetään 500 g pakkauksissa, jos asiakas ei ole erikseen muuta toivonut.

Naudan paistijauhelihan ja naudan burgerjauhelihan jauhemme tilalla, näissä pakkauskoot ovat normaalisti samat kuin naudan jauhelihassa. Naudan paistijauheliha sisältää ainoastaan naudan paistia, burgerjauheliha sisältää naudanlihan lisäksi naudan rasvaa.

Pihvinaudan paistijauheliha

alk. 15.00 €/kg

Vasikan burgerjauheliha

alk. 12.00 €/kg

Pihvinaudan jauheliha

alk. 11.00 €/kg

Pihvinaudan burgerjauheliha

alk. 11.00 €/kg

Vasikan paistijauheliha LOPPU

alk. 17.00 €/kg

Vasikan jauhemaksa LOPPU

14.00 €/kg

Jauhemaksa LOPPU

12.00 €/kg

Vasikan jauheliha LOPPU

alk. 12.00 €/kg

Sisäelimet

5 kpl

Sydän

12.00 €/kg

Munuaiset

5.00 €/kg

Vasikan maksa LOPPU

14.00 €/kg

Maksa LOPPU

12.00 €/kg

Kieli LOPPU

12.00 €/kg

Leikatut tuotteet

5 kpl

Fileekuutiot

alk. 30.00 €/kg

Minikuutiot

alk. 28.00 €/kg

Paistikuutiot

alk. 20.00 €/kg

Nautaleikko TUORE LOPPU

alk. 12.00 €/kg

Rasva TUORE LOPPU

alk. 3.00 €/kg

Savustetut tuotteet

2 kpl

Alla on lista savustettavista tuotteista. Huomaa, että ennakkotilaamalla voidaan toiveidesi mukaan savustaa myös muita naudan osia. Teetämme savustuksen ja palvauksen rahtityönä ammattilaisilla.

Savusonni, pala

36.00 €/kg

Savusonni, siivutettu LOPPU

36.00 €/kg

Jalostetut tuotteet

5 kpl

Teetämme jalosteet rahtityönä eri jalostajilla, jotta ne olisivat mahdollisimman hyviä - meillä on oma ammattitaito, mutta se ei riitä jalosteiden tekemiseen - annetaan ammattilaisten hoitaa työ, niin lopputulos on suussa sulavaa.

Makkaroita ja nakkeja saatavana etenkin kesäaikaan "irtomyyntituotteena" - eli voit tilata yhden tai kymmenen, pakkaamme sen mukaan.

Palvia saatavilla palana ja siivutettuna, kysy varastotilanne - ennakkotilaamalla myös isommat erät esim. juhliin, hinnat neuvotellaan isoissa erissä erikseen.

 

NAPPI - siivutettu meetwursti

55.00 €/kg

Peltokukan meetwursti

50.00 €/kg

Peltokukan juustogrilleri (Grillimakkara)

8.00 €/pkt

Lähi NaPo (Grillimakkara)

7.50 €/pkt

Pihvikarjan täyslihasäilyke 400 g LOPPU

7.50 €/pkt