Naudan burgerjauheliha, tuore

Yksikköhinta:
12.00 €/kg
  • Naudan burgerjauheliha on tavallista jauhelihaa rasvaisempaa ja soveltuu erityisesti avotulella valmistettaviin pihveihin
  •  
  • Jauhamme burgerjauhelihan itse
  • Burgerjauheliha tehdään lisäämällä normaaliin jauhelihaan jauhatusvaiheessa rasvaa
  • Itse jauhamalla voimme vaikuttaa lopputuotteen rasvaprosenttiin
  • Suosituimmat rasvaprosentit 15% ja 20%
  •  
  • Tuore burgerjauheliha pyritään jauhamaan toimitus-/noutopäivänä
  • Tuore burgerjauheliha tulee joko valmistaa ruuaksi tai jäädyttää kahden päivän kuluessa jauhamisesta
  •  
  • Tuoreen burgerjauhelihan yleisimmät pakkauskoot ovat 5 kg säkki tai 2,5 kg pussi
  • Ennakkotilauksesta burgerjauheliha voidaan pakata myös muuhun pakkauskokoon, pääsääntöisesti yli kilon pakkauksiin
  •  
  • Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
  •  
  • Meille varastoon jäävä burgerjauheliha jäädytetään 500 g pakkauksiin
  • Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
  • Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 6 kuukautta
  • Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
  •  
  • Soveltuu mm. erityisesti avotulella valmistamiseen sekä muuhun grillaamiseen