Naudan maminha

Yksikköhinta:
25.00 €/kg
  • Maminha on ulkofileen päästä, kupeen ja paistien välistä löytyvä kolmion mallinen lihas
  • Maminhaan on jätetty pintaan makurasva
  •  
  • Maminha saapuu meille kokonaisena teurastamolta
  • Maminha painaa eläimestä riippuen noin 1-1,5 kg
  • Maminha on vakuumipakattu
  •  
  • Tuore lihan raaka kypsytys aika on noin 35 päivää
  • Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
  •  
  • Maminha on valmis paisti, joten sitä ei yleensä leikata pienemmäksi
  •  
  • Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
  • Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
  • Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
  •  
  • Valmistus: mm. kokonaisena grilliin tai savustukseen
  •  
  • tunnetaan myös nimella tri-tip, kolmikulmapaisti jne.
  • vähärasvainen, mutta pintarasvan ansiosta mehevä naudan osa