Hinnasto

Tältä sivulta löydät listauksen tuotteistamme, tuotteiden saatavuus vaihtelee. Tiedon saatavilla olevista tuotteista saat parhaiten ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Naudat ovat meillä yksilöitä syntymästään aina viimeiselle matkalle saakka. Yksilöllisyys jatkuu myös lihoissa, liha erät saapuvat meille merkittyinä, mistä eläimestä mitkäkin lihat ovat peräisin. Tuoreliha pakkauksissamme lukee aina kyseisen naudan nimi. Jalosteissa ja suurissa jauhatuserissä nimi ei ole tuotteessa näkyvissä, koska nämä tuotteet sisältävät osia useammasta naudasta. Halutessasi saat kuitenkin näistäkin tiedon, minkä nautojen osia tuotteeseen on käytetty.

Lihaeriä saapuu vuodessa kymmenkunta, uusien erien tiedot löytyvät Myyntierät-kohdasta. Tilaamalla ennen erän liikkeelle lähtöä (ns. ennakkotilausaikana), voit vaikuttaa alusta saakka osien paloitteluun. Teurastamo raakapaloittelee naudat ohjeidemme mukaan. Raakapaloitellut osat saapuvat meille samalla viikolla kuin eläimet ovat teurastettu.

Tilalla leikkaamme ja jauhamme lihoja asiakkaiden toiveiden mukaan, lisäksi voimme pakata lihat juuri sinulle sopivaan pakkauskokoon. Raakapaloitellut osat saamme leikattua ja jauhettua pienemmiksi, mutta suuremmiksi paloiksi lihoja ei enää saa. Lihat leikataan meillä käsityönä, joten kahta aivan samallaista palaa tuskin löytyy. Tuotteiden painoissa pyrimme mahdollisimman lähelle asiakkaan haluamaa kokoa, mutta aivan grammalleen leikkuu ei aina mene.

Erikseen sovittaessa, myös naudan taljojen tilaus on mahdollista.

Tuoteominaisuudet

Joillakin tuotteilla on seuraavia erityisominaisuuksia esimerkiksi saatavuusajankohtaan liittyen. Ominaisuudet on listattu alla ja vastaavat värikoodit löytyvät hinnastosta.

Raakakypsytettävä

RK

Kyseiset tuotteet voidaan tehdä vasta raakakypsytyksen päätteeksi eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Jos tilaat näitä tuotteita, huomioi myöhäisempi saatavuusajankohta.

Vain tuoreena

VT

Tuore on saatavilla vain tuore-erän saapuessa, koska kaikkia tuotteita ei ole mahdollista jäädyttää. Siksi tuotteita voi tilata toimitettavaksi tai noudettavaksi ainoastaan erän saapumisviikonlopulle.

Saat lisätietoa tuotteista painamalla yksittäisen tuotteen nimeä tai -nappulaa. Voit myös avata tai sulkea kaikkien tuotteiden tiedot kerralla oheisilla nappuloilla.

Beskrivningarna på svenska

Svenska produktbeskrivningar finns tillgängliga. Använd följande knappar nedan för att växla mellan synligheten eller de enskilda knapparna i produktbeskrivningarna.

Rouheet

2 kpl

Rouhittua naudanlihaa - tuotteet ovat elintarvikelaatuisia, soveltuvat hyvin ruuanlaittoon, mutta asiakaspalautteen perusteella monet käyttävät rouheita myös lemmikkien ruokiin.

Lehmärouhe

8.00 €/kg

Nautarouhe

6.00 €/kg

Kokoliha

11 kpl

Naudan sisäfile

40.00 €/kg

Entrecote

30.00 €/kg

Naudan ulkofile

30.00 €/kg

Naudan paahtopaisti

25.00 €/kg

Naudan picanha

25.00 €/kg

Naudan maminha

25.00 €/kg

Naudan sisäpaisti

23.00 €/kg

Naudan kulmapaisti

20.00 €/kg

Naudan ulkopaisti

18.00 €/kg

Naudan luuton rinta

15.00 €/kg

Naudan luuton rinta "Brisket"

15.00 €/kg

Pihvit

5 kpl

Tämän ryhmän tuotteet leikataan paisteista ja fileistä raakakypsytyksen jälkeen eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Huomaa, että on esimerkiksi mahdollista, että kaikki fileet myydään kokonaisina eikä valmiiksi leikattuja pihvejä tule ollenkaan saataville.

Naudan sisäfilepihvit RK

42.00 €/kg

Entrecotepihvit RK

32.00 €/kg

Naudan ulkofilepihvit RK

32.00 €/kg

Naudan lehtipihvit RK

25.00 €/kg

Naudan kuve, Jätkänpihvi, Flanck steak RK

25.00 €/kg

Luuta sisältävät tuotteet

6 kpl

Naudan ribs

15.00 €/kg

Naudan potkakiekot

15.00 €/kg

Naudan luullinen keittoliha

11.00 €/kg

Naudan häntä

10.00 €/kg

Naudan luut VT

3.00 €/kg

Naudan liemiluut

3.00 €/kg

Jauhetut tuotteet

7 kpl

Jauhetuista tuotteista osa tulee meille valmiiksi jauhettuna teurastamolta ja osan jauhamme itse. Jauhetut tuotteemme sisältävät ainoastaan nautaa, niihin ei ole lisätty muita osia.

Jauhemaksa tulee meille valmiiksi jauhettuna, mutta pakkaamme sen itse asiakkaan toiveiden mukaan. Peruspakkauskoko jauhemaksalla on 500 g.

Naudan jauhelihasta osa tulee meille valmiiksi jauhettuna ja osan jauhamme itse. Jauhelihan normaalit pakkauskoot tuoreena ovat 5 kg, 2,5 kg ja 500 g. Jauheliha jäädytetään 500 g pakkauksissa, jos asiakas ei ole erikseen muuta toivonut.

Naudan paistijauhelihan ja naudan burgerjauhelihan jauhemme tilalla, näissä pakkauskoot ovat normaalisti samat kuin naudan jauhelihassa. Naudan paistijauheliha sisältää ainoastaan naudan paistia, burgerjauheliha sisältää naudanlihan lisäksi naudan rasvaa.

Naudan paistijauheliha, jäädytetty

18.00 €/kg

Naudan paistijauheliha VT

alk. 15.00 €/kg

Pihvinaudan jauheliha, jäädytetty

alk. 12.00 €/kg

Naudan burgerjauheliha, jäädytetty

12.00 €/kg

Pihvinaudan jauheliha VT

alk. 10.00 €/kg

Naudan burgerjauheliha VT

alk. 10.00 €/kg

Naudan jauhemaksa

8.00 €/kg

Sisäelimet

4 kpl

Naudan maksa

7.00 €/kg

Naudan kieli

7.00 €/kg

Naudan sydän

7.00 €/kg

Naudan munuainen

5.00 €/kg

Leikatut tuotteet

5 kpl

Naudan fileepalat RK

30.00 €/kg

Naudan paistikuutiot RK

20.00 €/kg

Naudan minikuutiot RK

14.00 €/pkt

Nautaleikko

10.00 €/kg

Naudan rasva VT

3.00 €/kg

Savustetut tuotteet

2 kpl

Alla on lista savustettavista tuotteista. Huomaa, että ennakkotilaamalla voidaan toiveidesi mukaan savustaa myös muita naudan osia. Teetämme savustuksen ja palvauksen rahtityönä ammattilaisilla.

Savusonni, pala

36.00 €/kg

Savusonni, siivutettu, 250 g

9.00 €/pkt

Jalostetut tuotteet

9 kpl

Teetämme jalosteet rahtityönä eri jalostajilla, jotta ne olisivat mahdollisimman hyviä - meillä on oma ammattitaito, mutta se ei riitä jalosteiden tekemiseen - annetaan ammattilaisten hoitaa työ, niin lopputulos on suussa sulavaa.

Makkaroita ja nakkeja saatavana etenkin kesäaikaan "irtomyyntituotteena" - eli voit tilata yhden tai kymmenen, pakkaamme sen mukaan.

Palvia saatavilla palana ja siivutettuna, kysy varastotilanne - ennakkotilaamalla myös isommat erät esim. juhliin, hinnat neuvotellaan isoissa erissä erikseen.

 

LASTU - Ilmakuivattu pihvinaudan paahtopaisti

65.00 €/kg

NAPPI - siivutettu meetwursti - vain tilauksesta

55.00 €/kg

Peltokukan meetwursti

8.50 €/kpl

Nautagrilli (grillimakkara) *** LOPPUUNMYYTY

8.00 €/pkt

Auragrilli (grillimakkara)

8.00 €/pkt

Nautachorizo (grillimakkara) *** LOPPUUNMYYTY

8.00 €/pkt

Emmentalgrilli (grillimakkara)

8.00 €/pkt

Nautanakki

8.00 €/pkt

Pihvikarjan täyslihasäilyke 400 g

7.50 €/pkt