Yksikköhinta:
17.00
€/kg
Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.
- Naudan kylkipala, joka sisältää kylkiluita ja niiden välissä runsaasti vähärasvaista lihaa
- Ribsit saapuvat meille valmiiksi paloteltuina teurastamolta
- Palojen koot vaihtelevat noin 0,5-2,5 kg väillä
- Pakkaus tuoreena joko yksittäin tai useamman palan pakkauksiin
- Tuote sisältää luuta, joten se ei sovellu raakakypsytettäväksi
- Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
- Tuore tuotteen leikkaaminen pienemmiksi palasiksi on mahdollista
- Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
- Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
- Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
- Yleinen jäädytys koko luulliselle keittolihalle on 0,5-2,5 kg
- Soveltuu erityisesti grillattavaksi
- Parhaan lopputuloksen varmistaa riittävän pitkällä valmistusajalla