Vasikan ribs

Yksikköhinta:
17.00 €/kg

Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.

  • Naudan kylkipala, joka sisältää kylkiluita ja niiden välissä runsaasti vähärasvaista lihaa
  •  
  • Ribsit saapuvat meille valmiiksi paloteltuina teurastamolta
  • Palojen koot vaihtelevat noin 0,5-2,5 kg väillä
  • Pakkaus tuoreena joko yksittäin tai useamman palan pakkauksiin
  •  
  • Tuote sisältää luuta, joten se ei sovellu raakakypsytettäväksi
  • Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
  • Tuore tuotteen leikkaaminen pienemmiksi palasiksi on mahdollista
  •  
  • Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
  • Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
  • Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
  • Yleinen jäädytys koko luulliselle keittolihalle on 0,5-2,5 kg
  •  
  • Soveltuu erityisesti grillattavaksi
  • Parhaan lopputuloksen varmistaa riittävän pitkällä valmistusajalla