Vasikan kuve, Jätkänpihvi, Flanck steak

Yksikköhinta:
29.00 €/kg

Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.

  • Kuve saapuu meille kokonaisena teurastamolta
  • Kuve painaa eläimestä riippuen noin 0,4-0,8 kg
  • Kuve on vakuumipakattu
  • Tuore lihan raaka kypsytys aika on noin 35 päivää
  • Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
  • Kuve on valmis pihvi, joten sitä ei leikata pienemmäksi
  • Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
  • Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
  • Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
  • Valmistus: mm. paistetaan kokonaisena tai leikataan pihveiksi
  • tunnetaan myös nimella flanck steak, lankkupihvi, naudan kuvepihvi jne.
  • hyvin vähärasvainen, mutta mehevä naudan osa