Yksikköhinta:
22.00
€/kg
Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.
- Vasikan luuttomaksi leikattu rinta, johon on leikkuussa jätetty mahdollisimman paljon pintarasvaa
- Kokonainen brisket painaa eläimestä riippuen noin 2-5 kg
- Brisket on vakuumipakattu
- Tuore lihan raaka kypsytys aika on noin 35 päivää
- Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
- Briskettiä ei yleensä leikata pienemmäksi, koska se on tarkoitus valmistaa isoina paloina
- Tuore brisket voidaan kuitenkin leikata asiakkaan haluamaan kokoon, emme suopsittele kovin pieniä paloja
- Raaka kypsytyksen jälkeen meillä olevat brisketit jäädytetään, jäädytetyn tuotteen kokoon ei voi enää vaikuttaa
- Yleinen jäädytys koko 1-2 kg
- Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
- Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
- Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
- Valmistus: mm. soveltuu erinomaisesti savustamalla valmistettavaan ruokaan, luuttomaksi keittolihaksi, tillilihaksi, nyhtönautaan tai uunissa valmistettavaksi