Yksikköhinta:
22.00
€/kg
Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.
- Paistit saapuvat meille isoina paloina teurastamolta
- Paisti painaa eläimestä riippuen noin 1-6 kg
- Paistit ovat vakuumipakattuja
- Tuore lihan raaka kypsytys aika on noin 35 päivää
- Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
- Tuore paisti voidaan leikata asiakkaan haluamaan kokoon
- Raaka kypsytyksen jälkeen meillä olevat paistit jäädytetään, jäädytetyn tuotteen kokoon ei voi enää vaikuttaa
- Yleinen jäädytys koko noin 1-3 kg
- Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
- Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
- Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
- Valmistus: mm. kastikkeisiin ja patoihin, soveltuu hyvin hauduttamiseen
- Todella suuret paistit, mm. rosvopaistiin ennakkotilauksesta