Avoimet ovet

Paikka
Maatila Peltokukka
Tapahtuma-aika

Avoimet ovet Peltokukalla lauantaina 12.9.2020 klo 11-16.

 

Tervetuloa tutustumaan tilaan ja eläimiin. Tilamyynnissä tulee olemaan juuri saapunut pihvinaudan lihaerä sekä puutarhan tuotteita sato tilanteen mukaan.

 

Huom! Seuraamme korona tilannetta - tämän syksyn avoimet ovet ovat kokonaisuudessaan ulkotiloissa (sisätiloihin ei ole pääsyä päivän aikana) ja varaamme mahdollisuuden perua koko tapahtuma, jos korona tilanne niin vaatii.

 

Tiedotteet:

 

4.9.2020

Pihapiirissä mahdollisuus tutustua laiduntaviin emolehmiin, vasikoihin ja sonneihin.

Tänä vuonna pihattoon ei pääse sisälle tutustumaan, mutta pihatolla olevat eläimet pääsee näkemään rakennuksen ulkopuolelta.

Voit vierailun yhteydessä jättää meille myös ehdotuksia ensi keväänä syntyvien vasikoiden nimistä (käytössä kirjaimet T ja D).

 

2.9.2020

Tilalta on mahdollista ostaa mukaan pihvinaudanlihoja, varaathan ostoksia varten mukaasi kylmälaukun. Uusi lihaerä saapuu edellisenä iltana tilalle.

Jauhamme tuoretta jauhelihaa päivän aikana myyntiin, toivomme suuremmista eristä ennakkotilausta, jotta leikkaamo ei ruuhkautuisi ja palvelu lihojen kanssa sujuisi jouhevasti. Ennakkoon tilatut jauhetaan aamusta ennen tapahtuman alkua.

Voit tilata ennakkoon myös muita lihoja, pyrimme leikkaamaan tuotteet valmiiksi, jolloin saat ne heti mukaasi etkä joudu odottamaan niiden valmistumista. Tuotteemme löydät mm. http://maatilapeltokukka.fi/hinnasto

 

1.9.2020

Tänä vuonna tapahtumassa mukana myös HEPPA Kuva poistettu. Joku on saattanut kesän aikana nähdäkin hevosen tilan laitumilla, Avoimien ovien ajaksi heppa saapuu tilakeskukseen. Tule tutustumaan Kuva poistettu.

 

31.8.2020

Tänä vuonna yhdistämme Osta tilalta päivän teeman mukaisesti voimat yhteistyökumppanimme Seppälän lammastilan kanssa.

Seppälän lammastilalla avoimet ovet klo 10-16, tarjolla mm. lammaskaalikeittoa (klo 11-15), karitsanlihaa, lammastuotteita ja tietenkin nähtävillä ihanat karitsat.

Reitti tullaan merkitsemään maastoon päivän ajaksi, jotta mahdollisimman helposti löytää molemmat tilat. Tilat löytyvät mm. google maps palvelusta "Maatila Peltokukka" ja "Seppälän lammastila" nimillä.

Jos historia kiinnostaa, reitin varrelta ja läheisyydestä löytyy lisäksi useita Salpalinja kohteita.

 

30.8.2020

Tämän vuoden avoimet ovet- tapahtuma on suunniteltu kokonaisuudessaan ulkotiloihin. Pyrimme järjestämään kulkureitit tilan alueella niin, että väljä liikkuminen on mahdollista.

Huomioithan muut paikalla olijat ja pidät välimatkaa riittävästi muihin. Toivomme, että liikutte omassa seurueessa ja tarvittaessa odotatte omaa vuoroanne sopivan välimatkan päässä.

Ja tietenkin, sairaana tai oireisena tapahtumaan ei tule osallistua.

Seuraamme korona tilanteen kehittymistä ennen tapahtumaa ja tarvittaessa noudatamme viranomaisten antamia määräyksiä tapahtumien järjestämisestä.

Klikkaa facebook tapahtuman vaihtoehdoista esimerkiksi "kiinnostunut" tai "osallistun", saat ilmoituksen uusista julkaisuista.