Kesäkuun lihaerä

Tila
Toteutunut
Ennakkotilausaika
Saapumispäivämäärä

Juhannuslihat kannattaa varata jo varhain, jotta varmistaa tuotteiden saatavuuden.

Muutama huomio:

*Luuta sisältävien tuotteiden tilaukset viimeistään 4.6. mennessä, jotta tuotteet saadaan leikattua. HUOM Uutena tuotteena: Tomahawk 35 €/kg, paino noin 1 kg!

*Sisäelinten saatavuus varmistuu vasta lihojen saapuessa, 11.6., tuotteet myydään varausjärjestyksessä, joten nämäkin kannattaa varata ennakkoon, jos mielii niitä saada. Maksan osalta kesäkuun erästä on jo reilusti varauksia, joten jonoon voi ilmoittautua, mutta periaatteessa kaikki on jo todennäköisesti varattu. Jos erän koko kasvaa, voi sisäelimiä riittää useammalle.

*Tuotteet, joita vain muutama per eläin, myydään pääsääntöisesti kokonaisina paloina. Tuotteiden TILAUS KAPPALEITTAIN. Tuotteen perässä oleva paino on arvio, jos toteutunut paino ei vastaa arviota, varmistan tilauksen voimassa olon kysymällä sopiiko tuote. Tuotteet, joita vain 2 kpl/nauta: Sisäfilee, paino noin 1,5-2 kg, Picanha, paino noin 1,5-2 kg, Maminha, paino noin 1-1,5 kg, Flankc steak (kuve), paino noin 1 kg sekä Brisket (luuton rinta), kokonaisena saattaa olla yli 4 kg (muista poiketen, Brisket voidaan leikata pienempiin osiin).

*Ennakkotilausten perusteella päätetään erän eläinmäärä - tilaamalla ajoissa helpotat valtavasti meidän työtämme ja samalla varmistat lihojen saannin juhannukseksi. Syksyn lihaeriä ei ole vielä vahvistettu, mutta kesäkuun jälkeen seuraava erä saapuu todennäköisesti vasta elokuulla.

 

 

Yleiset ohjeet

Huomioi, että tuotteet myydään tilausjärjestyksessä. Tilauksia toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla (vastaamme samaan osoitteeseen), mutta tilaaminen käy myös puhelimitse. Jollemme vastaa puhelimeen, laita viesti, niin soittelemme takaisin.

Toimitukset suunnitellaan ennakkotilausten perusteella. Alustavat toimituspaikat on Toimituspisteet-sivulla. Myös mainittujen paikkojen välillä voidaan pysähtyä, joten kerro toiveesi tilauksen yhteydessä. Pysähdysajat ilmoitetaan tilauksen tehneille, kun ennakkotilausaika on päättynyt.

Uusien erien välillä tuotteita löytyy varastosta sekä kylmiöstä että pakastimesta. Toimituksia aina parillisilla viikoilla ja sovittaessa muulloinkin. Laita viestiä ja kysy!