Lihojen noutopäivä ja tilavierailu

Paikka
Maatila Peltokukka
Tapahtuma-aika

Suuremmat yleisötilaisuudet ovat vielä kiellettyjä Etelä-Karjalassa, joten nyt on mahdollisuus pienimuotoisempaan tilavierailuun.

Järjestämme "lihojen noutopäivän" tilalta lauantaina 15.5. ja lauantaina 22.5.2021. Huomaa, että päivään osallistuminen vaatii ennakkotilausta/-ilmoittautumista, jotta pystymme jakamaan vierailijat riittävän pieniin ryhmiin. Vierailijoiden "oman ryhmän" koolle ei ole asetettu henkilömäärää. Vierailun yhteydessä on mahdollisuus tutustua emolehmiin ja vasikoihin sekä sonneihin pihaton pihapiirissä.

Ensisijaisesti päiviin otetaan vierailijoita, jotka ovat tehneet tilauksen. Jos aikatauluun mahtuu, on mahdollista tulla tutustumaan myös pelkästään eläimiin.

OHJEET:

1. Tee tilaus etukäteen, viimeistään torstaina 13.5. klo 23:59, mieluiten sähköpostilla tai puhelimitse (huom. puhelimeen vastaaminen ei aina onnistu, jos emme vastaa, laita viesti, niin olemme yhteydessä).

2. Nouda tuotteet sovittuna aikana, huom. noudoista tulee sopia ennakkoon, jotta voimme varmistaa terveysturvallisen asioinnin!

3. Tulethan paikalle vain terveenä. Kunnioita turvavälejä, pihalla on tilaa pitää etäisyyttä.

4. Asiointi tapahtuu vain ulkotiloissa, varaudu sään mukaan.

 

Kesäkuussa on tavoite pitää perinteiset Avoimet ovet -tapahtuma, jos korona tilanne alueella sallii suurempien yleisötapahtumien järjestämisen. Seuraava "varaus" Avoimet ovet -tapahtumalle on elokuussa. Tiedotamme asiasta lisää lähempänä.