Pihvivasikan brisket

Yksikköhinta:
17.00 €/kg

Pihvivasikan teurastusikä 8-12 kk.

  • Vasikan luuttomaksi leikattu rinta, johon on leikkuussa jätetty mahdollisimman paljon pintarasvaa
  • Kokonainen brisket painaa eläimestä riippuen noin 2-5 kg
  • Brisket on vakuumipakattu
  • Tuore lihan raaka kypsytys aika on noin 35 päivää
  • Tuore tuotteen säilytys mahdollisimman viileässä, 0-4 °C
  • Briskettiä ei yleensä leikata pienemmäksi, koska se on tarkoitus valmistaa isoina paloina
  • Tuore brisket voidaan kuitenkin leikata asiakkaan haluamaan kokoon, emme suopsittele kovin pieniä paloja
  • Raaka kypsytyksen jälkeen meillä olevat brisketit jäädytetään, jäädytetyn tuotteen kokoon ei voi enää vaikuttaa
  • Yleinen jäädytys koko 1-2 kg
  • Jäädytetty tuote tulee säilyttää alle -18 °C
  • Jäädytetty tuote säilyy pakastimessa noin 9 kuukautta
  • Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen
  • Valmistus: mm. soveltuu erinomaisesti esimerkiksi savustamalla valmistettavaan ruokaan.