Hinnasto

Tältä sivulta löydät listauksen tuotteistamme, tuotteiden saatavuus vaihtelee. Tiedon saatavilla olevista tuotteista saat parhaiten ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Naudat ovat meillä yksilöitä syntymästään aina viimeiselle matkalle saakka. Yksilöllisyys jatkuu myös lihoissa, liha erät saapuvat meille merkittyinä, mistä eläimestä mitkäkin lihat ovat peräisin. Tuoreliha pakkauksissamme lukee aina kyseisen naudan nimi. Jalosteissa ja suurissa jauhatuserissä nimi ei ole tuotteessa näkyvissä, koska nämä tuotteet sisältävät osia useammasta naudasta. Halutessasi saat kuitenkin näistäkin tiedon, minkä nautojen osia tuotteeseen on käytetty.

Lihaeriä saapuu vuodessa kymmenkunta, uusien erien tiedot löytyvät Myyntierät-kohdasta. Tilaamalla ennen erän liikkeelle lähtöä (ns. ennakkotilausaikana), voit vaikuttaa alusta saakka osien paloitteluun. Teurastamo raakapaloittelee naudat ohjeidemme mukaan. Raakapaloitellut osat saapuvat meille samalla viikolla kuin eläimet ovat teurastettu.

Tilalla leikkaamme ja jauhamme lihoja asiakkaiden toiveiden mukaan, lisäksi voimme pakata lihat juuri sinulle sopivaan pakkauskokoon. Raakapaloitellut osat saamme leikattua ja jauhettua pienemmiksi, mutta suuremmiksi paloiksi lihoja ei enää saa. Lihat leikataan meillä käsityönä, joten kahta aivan samallaista palaa tuskin löytyy. Tuotteiden painoissa pyrimme mahdollisimman lähelle asiakkaan haluamaa kokoa, mutta aivan grammalleen leikkuu ei aina mene.

Lihatuotteidemme saatavuus vaihtelee mm. erien saapumisen, kysynnän ja vuoden aikojen mukaan. Vasikanlihaa on pääsääntöisesti saatavilla vain alku vuoden eristä, tammi-huhtikuussa saapuneet lihaerät. Vasikan lihana voidaan myydä naudanlihaa, joka on teurastus hetkellä 8-12 kk vanha. Huhtikuussa ja siitä eteenpäin saapuneissa erissä liha on peräisin nuorista pihvinaudoista. Nuoret pihvinaudat ovat noin 12-20 kk ikäisiä, ikä kasvaa vuoden edetessä. Vuoden viimeisissä erissä, loka-marraskuussa, on saatavilla pihvilehmästä peräisin olevaa lihaa. Pihvilehmät ovat tehneet uransa tilalla emolehminä ja ne saattavat useinkin olla yli kymmenen vuotta vanhoja.

Eläimen ikä vaikuttaa mm. lihan koostumukseen sekä yksittäisten osien kokoon. Karkeasti voidaan sanoa, että vasikassa osat ovat pienempiä ja vähärasvaisempia kuin vanhemmissa eläimissä. Pihvilehmien kohdalla eläimen korkea ikä aiheuttaa automaattisesti mm. munuaisten hylkäämisen.

Erikseen sovittaessa, myös naudan taljojen tilaus on mahdollista.

Tuoteominaisuudet

Joillakin tuotteilla on seuraavia erityisominaisuuksia esimerkiksi saatavuusajankohtaan liittyen. Ominaisuudet on listattu alla ja vastaavat värikoodit löytyvät hinnastosta.

Loppuunmyyty

LOPPU

Tuote on väliaikaisesti loppuunmyyty. Lisätietoja yksittäisen tuotteen saatavuudesta saattaa löytyä kyseisen tuotteen tiedoista.

Raakakypsytettävä

RK

Kyseiset tuotteet voidaan tehdä vasta raakakypsytyksen päätteeksi eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Jos tilaat näitä tuotteita, huomioi myöhäisempi saatavuusajankohta.

Tulossa

TULOSSA

Tuotteella on poikkeuksellinen saatavuus. Oletuksena kaikkia tuotteilta tulee aina kaikissa lihaerissä, mutta aina näin ei ole. Tämä merkki ilmaisee, että tuotetta on tulossa, mutta ei välttämättä vielä seuraavassa erässä. Merkki voi sisältää lisämääreitä tulevasta saatavuudesta.

Vain tilauksesta

TILAUS

Tuotetta tehdään vain, jos sitä tilataan.

Vain tuoreena

TUORE

Tuore on saatavilla vain tuore-erän saapuessa, koska kaikkia tuotteita ei ole mahdollista jäädyttää. Siksi tuotteita voi tilata toimitettavaksi tai noudettavaksi ainoastaan erän saapumisviikonlopulle.

Saat lisätietoa tuotteista painamalla yksittäisen tuotteen nimeä tai -nappulaa. Voit myös avata tai sulkea kaikkien tuotteiden tiedot kerralla oheisilla nappuloilla.

Beskrivningarna på svenska

Svenska produktbeskrivningar finns tillgängliga. Använd följande knappar nedan för att växla mellan synligheten eller de enskilda knapparna i produktbeskrivningarna.

Paistit

9 kpl

Pihvinaudan paahtopaisti

25.00 €/kg

Pihvivasikan paahtopaisti LOPPU

27.00 €/kg

Pihvivasikan sisäpaisti LOPPU

25.00 €/kg

Pihvinaudan sisäpaisti LOPPU

23.00 €/kg

Pihvivasikan kulmapaisti LOPPU

22.00 €/kg

Pihvinaudan kulmapaisti LOPPU

20.00 €/kg

Pihvivasikan ulkopaisti LOPPU

20.00 €/kg

Pihvinaudan ulkopaisti LOPPU

18.00 €/kg

Grillipaistit

4 kpl

Pihvinaudan picanha

25.00 €/kg

Pihvinaudan maminha

25.00 €/kg

Pihvivasikan picanha LOPPU

27.00 €/kg

Pihvivasikan maminha LOPPU

27.00 €/kg

Rouheet

2 kpl

Rouhittua naudanlihaa - tuotteet ovat elintarvikelaatuisia, soveltuvat hyvin ruuanlaittoon, mutta asiakaspalautteen perusteella monet käyttävät rouheita myös lemmikkien ruokiin.

Nautarouhe

6.00 €/kg

Lehmärouhe LOPPU

alk. 10.00 €/kg

Kokoliha

9 kpl

Pihvinaudan sisäfile

40.00 €/kg

Pihvinaudan entrecote

30.00 €/kg

Pihvinaudan ulkofile

30.00 €/kg

Pihvinaudan luuton rinta "Brisket"

17.00 €/kg

Pihvivasikan sisäfilee LOPPU

42.00 €/kg

Pihvivasikan entrecote LOPPU

32.00 €/kg

Pihvivasikan ulkofilee LOPPU

32.00 €/kg

Pihvivasikan luuton rinta LOPPU

17.00 €/kg

Pihvivasikan brisket LOPPU

17.00 €/kg

Pihvit

9 kpl

Tämän ryhmän tuotteet leikataan paisteista ja fileistä raakakypsytyksen jälkeen eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Huomaa, että on esimerkiksi mahdollista, että kaikki fileet myydään kokonaisina eikä valmiiksi leikattuja pihvejä tule ollenkaan saataville.

Pihvinaudan entrecotepihvit

32.00 €/kg

Pihvinaudan ulkofilepihvit

32.00 €/kg

Pihvinaudan lehtipihvit

25.00 €/kg

Pihvinaudan kuve, Jätkänpihvi, Flanck steak

25.00 €/kg

Pihvinaudan pyöröpihvit

25.00 €/kg

Pihvivasikan entrecotepihvit LOPPU

34.00 €/kg

Pihvivasikan ulkofileepihvit LOPPU

34.00 €/kg

Pihvivasikan lehtipihvit LOPPU

27.00 €/kg

Pihvivasikan kuve, Jätkänpihvi, Flanck steak LOPPU

27.00 €/kg

Luuta sisältävät tuotteet

9 kpl

Pihvinaudan ribs

15.00 €/kg

Pihvinaudan luullinen keittoliha

13.00 €/kg

Pihvinaudan häntä

10.00 €/kg

Naudan luut

3.00 €/kg

Naudan liemiluut

3.00 €/kg

Pihvivasikan ribs LOPPU

17.00 €/kg

Pihvivasikan potkakiekot (osso bocco) LOPPU

17.00 €/kg

Pihvinaudan potkakiekot (osso bocco) LOPPU

15.00 €/kg

Pihvivasikan luullinen keittoliha LOPPU

13.00 €/kg

Jauhetut tuotteet

7 kpl

Jauhetuista tuotteista osa tulee meille valmiiksi jauhettuna teurastamolta ja osan jauhamme itse. Jauhetut tuotteemme sisältävät ainoastaan nautaa, niihin ei ole lisätty muita osia.

Jauhemaksa tulee meille valmiiksi jauhettuna, mutta pakkaamme sen itse asiakkaan toiveiden mukaan. Peruspakkauskoko jauhemaksalla on 500 g.

Naudan jauhelihasta osa tulee meille valmiiksi jauhettuna ja osan jauhamme itse. Jauhelihan normaalit pakkauskoot tuoreena ovat 5 kg, 2,5 kg ja 500 g. Jauheliha jäädytetään 500 g pakkauksissa, jos asiakas ei ole erikseen muuta toivonut.

Naudan paistijauhelihan ja naudan burgerjauhelihan jauhemme tilalla, näissä pakkauskoot ovat normaalisti samat kuin naudan jauhelihassa. Naudan paistijauheliha sisältää ainoastaan naudan paistia, burgerjauheliha sisältää naudanlihan lisäksi naudan rasvaa.

Pihvinaudan paistijauheliha

alk. 15.00 €/kg

Pihvinaudan jauheliha

alk. 11.00 €/kg

Pihvinaudan burgerjauheliha

alk. 11.00 €/kg

Vasikan paistijauheliha LOPPU

alk. 17.00 €/kg

Vasikan jauheliha LOPPU

alk. 12.00 €/kg

Pihvinaudan jauhemaksa LOPPU

10.00 €/kg

Vasikan jauhemaksa LOPPU

10.00 €/kg

Sisäelimet

5 kpl

Naudan sydän

10.00 €/kg

Naudan munuainen

5.00 €/kg

Pihvinaudan maksa LOPPU

10.00 €/kg

Naudan kieli LOPPU

10.00 €/kg

Pihvivasikan maksa LOPPU

10.00 €/kg

Leikatut tuotteet

5 kpl

Pihvinaudan paistikuutiot

20.00 €/kg

Pihvinaudan fileekuutiot LOPPU

30.00 €/kg

Pihvinaudan minikuutiot LOPPU

28.00 €/kg

Nautaleikko TUORE LOPPU

12.00 €/kg

Pihvinaudan rasva TUORE LOPPU

3.00 €/kg

Savustetut tuotteet

2 kpl

Alla on lista savustettavista tuotteista. Huomaa, että ennakkotilaamalla voidaan toiveidesi mukaan savustaa myös muita naudan osia. Teetämme savustuksen ja palvauksen rahtityönä ammattilaisilla.

Savusonni, siivutettu, 250 g

9.00 €/pkt

Savusonni, pala LOPPU TILAUS

36.00 €/kg

Jalostetut tuotteet

1 kpl

Teetämme jalosteet rahtityönä eri jalostajilla, jotta ne olisivat mahdollisimman hyviä - meillä on oma ammattitaito, mutta se ei riitä jalosteiden tekemiseen - annetaan ammattilaisten hoitaa työ, niin lopputulos on suussa sulavaa.

Makkaroita ja nakkeja saatavana etenkin kesäaikaan "irtomyyntituotteena" - eli voit tilata yhden tai kymmenen, pakkaamme sen mukaan.

Palvia saatavilla palana ja siivutettuna, kysy varastotilanne - ennakkotilaamalla myös isommat erät esim. juhliin, hinnat neuvotellaan isoissa erissä erikseen.

 

Pihvikarjan täyslihasäilyke 400 g

7.50 €/pkt