Hinnasto

Alla on lista kaikista myynnissä olevista tuotteista seuraavassa suoramyyntierässä. Edellisen suoramyyntierän tuotteita on yleensä jonkin verran saatavilla jäädytettynä. Tiedon saatavilla olevista tuotteista saat ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Allaoleva hinnasto pätee myös jäädytettyihin tuotteisiin.

Erikseen sovittaessa, myös naudan taljojen tilaus on mahdollista.

Tuoteominaisuudet

Joillakin tuotteilla on seuraavia erityisominaisuuksia esimerkiksi saatavuusajankohtaan liittyen. Ominaisuudet on listattu alla ja vastaavat värikoodit löytyvät hinnastosta.

Raakakypsytettävä

RK

Kyseiset tuotteet voidaan tehdä vasta raakakypsytyksen päätteeksi eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Jos tilaat näitä tuotteita, huomioi myöhäisempi saatavuusajankohta.

Vain tuoreena

VT

Tuore on saatavilla vain tuore-erän saapuessa, koska kaikkia tuotteita ei ole mahdollista jäädyttää. Siksi tuotteita voi tilata toimitettavaksi tai noudettavaksi ainoastaan erän saapumisviikonlopulle.

Saat lisätietoa tuotteista painamalla yksittäisen tuotteen nimeä tai -nappulaa. Voit myös avata tai sulkea kaikkien tuotteiden tiedot kerralla oheisilla nappuloilla.

Beskrivningarna på svenska

Svenska produktbeskrivningar finns tillgängliga. Använd följande knappar nedan för att växla mellan synligheten eller de enskilda knapparna i produktbeskrivningarna.

Kokoliha

9 kpl

Naudan sisäfile

40.00 €/kg

Naudan ulkofile

35.00 €/kg

Entrecote

30.00 €/kg

Naudan paahtopaisti

25.00 €/kg

Naudan sisäpaisti

25.00 €/kg

Naudan ulkopaisti

20.00 €/kg

Naudan luuton rinta "Brisket"

15.00 €/kg

Pihvit

5 kpl

Tämän ryhmän tuotteet leikataan paisteista ja fileistä raakakypsytyksen jälkeen eli noin kaksi viikkoa erän saapumisen jälkeen. Huomaa, että on esimerkiksi mahdollista, että kaikki fileet myydään kokonaisina eikä valmiiksi leikattuja pihvejä tule ollenkaan saataville.

Jätkänpihvi 1 kpl RK

25.00 €/kg

Luuta sisältävät tuotteet

7 kpl

Naudan ribs

15.00 €/kg

Naudan luut VT

2.00 €/kg

Naudan soppaluut

2.00 €/kg

Naudan suuret luut

2.00 €/kg

Jauhetut tuotteet

4 kpl

Naudan paistijauheliha 500 g

9.00 €/pkt

Sisäelimet

4 kpl

Leikatut tuotteet

6 kpl

Nautaleikko

10.00 €/kg

Naudan leikkuutähde RK

5.00 €/kg

Savustetut tuotteet

5 kpl

Alla on lista savustettavista tuotteista. Huomaa, että ennakkotilaamalla voidaan toiveidesi mukaan savustaa myös muita naudan osia. Teetämme savustuksen ja palvauksen rahtityönä ammattilaisilla.

Savustettu naudan ulkofilee

55.00 €/kg

Savustettu naudan paisti

40.00 €/kg

Savustettu naudan rinta

40.00 €/kg

Savusonni, pala

36.00 €/kg

Savusonni, siivutettu, 250 g

9.00 €/pkt

Jalostetut tuotteet

8 kpl

Teetämme jalosteet rahtityönä eri jalostajilla, jotta ne olisivat mahdollisimman hyviä - meillä on oma ammattitaito, mutta se ei riitä jalosteiden tekemiseen - annetaan ammattilaisten hoitaa työ, niin lopputulos on suussa sulavaa.

Makkaroita ja nakkeja saatavana etenkin kesäaikaan "irtomyyntituotteena" - eli voit tilata yhden tai kymmenen, pakkaamme sen mukaan.

Palvia saatavilla palana ja siivutettuna, kysy varastotilanne - ennakkotilaamalla myös isommat erät esim. juhliin, hinnat neuvotellaan isoissa erissä erikseen.

 

Palvipaistisiivut 300 g

10.50 €/pkt

Peltokukan meetwursti, n. 200 g

8.50 €/kpl

Nautagrillimakkara

8.00 €/pkt

Auragrillimakkara

8.00 €/pkt

Nautachorizo

8.00 €/pkt

Emmentalgrillimakkara

8.00 €/pkt

Nautanakki

8.00 €/pkt

Nautasäilyke 400 g

7.50 €/pkt